Trivseldag i Landala

Tack till alla hyresgäster och medarbetare hos Robert Dicksons stiftelse och Bostadsbolaget som i lördags gjorde vår första trivseldag till en dag att minnas!

Solen lyste på oss och utöver att vi fick tillfälle umgås bjöds det på grillad korv och fika. För barnen fanns hoppborg och ansiktsmålning.  Både vuxna och barn kunde gå tipspromenad och plantera blommor. Polis och Räddningstjänst var också på plats för att svara på frågor.

 

Vi planerar för att Trivseldagen ska bli en årligen återkommande händelse. I år var vi i Landala. Nästa gång kanske vi kommer till just ditt kvarter. Hör gärna av dig till oss med förslag på aktiviteter!

 

Information från Polisen

Polisen informerar om att det just nu härjar ligor som är speciellt inriktade på äldre människor. De ringer på dörren och utger sig för att vara poliser. Det kan ske vid alla tidpunkter på dygnet. Om ni känner minsta tveksamhet, öppna inte dörren utan ring polisen (112) och kontrollera om de har poliser i området. Läs gärna mer på polisens hemsida, Brott mot äldre | Polismyndigheten (polisen.se)