Flatås Park

Bildtext saknas

Flatås Park (del av Järnbrott), har det perfekta läget i västra Göteborg. Ett populärt bostadsområde för den som gillar både lugnet och närheten till naturen och innerstan. Runt knuten finns Göteborgs allra finaste grönområden, Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården. Till och från Flatås är kommunikationerna goda. Med cykel tar du dig på några minuter till Frölunda Torg och Linnégatan. Till innerstan cyklar du på ca 15 minuter. Vill du åka kollektivt ligger spårvagnshållplatsen Nymilsgatan bara några meter bort. Härifrån nås Göteborg Central på ca 20 minuter. Två hållplatser bort i andra riktningen ligger Frölunda torg, med butiker och all tänkbar service.

Flatås park, Nymilsgatan färdigt bygge

Nymilsgatan 20-30

I våra tre lamellhus på Nymilsgatan finns lägenheter i storleken ett till tre rum och kök. Alla lägenheter är fullt utrustade med tvättmaskin, torktumlare, microvågsugn och diskmaskin. De flesta lägenheterna har dubbla balkonger/uteplatser.

 

Flatås Park Punkthus

Famngatan 20-24

Även i de tre punkthusen på Famngatan finns lägenheter i storleken ett till tre rum och kök. Liksom lägenheterna på Nymilsgatan är alla utrustade med tvättmaskin, torktumlare, microvågsugn och diskmaskin. Lägenheterna har balkong eller uteplats. Nytt för stiftelsen är att vi vill erbjuda våra hyresgäster ett rökfritt boende! På Famngatan är det därför inte tillåtet att röka inom fastigheten.

Entréer med digitala informationstavlor och postfack i massiv ek.

Bostadstyp Rum Antal
Lägenhet 1 15
Lägenhet 2 69
Lägenhet 3 60