Nu kan du logga in med BankID

Bildtext saknas

Fler och fler upptäcker fördelarna med att använda BankID för att identifiera sig hos företag och myndigheter. Med BankID kan du även logga in i e-tjänster, skriva under avtal, bekräfta betalningar och nu även logga in till Mina Sidor här hos oss!

Som att visa legitimation – fast digitalt

Med BankID slipper du skapa konton och hålla reda på lösenord. Istället använder du samma säkra lösning överallt. De allra flesta väljer Mobilt BankID. Eftersom det är så praktiskt och man oftast har mobilen med sig. BankID fungerar också bra på surfplatta. 

Kortkurs i att använda smarttelefon

Samhället förändras i snabb takt med digitaliseringen. För den som inte orkar hänga med i teknikutvecklingen kan vanliga vardagsärenden plötsligt kännas ovana och näst intill omöjliga när de kräver att man har dator och mobilltelefon.

Men faktum är att idag behöver man knappt ens ha en dator. Numera går nästan allt att göra i en mobil. Så har du funderat på att skaffa dator eller mobiltelefon eller bara är nyfiken, så vill vi tipsa om en av alla bra webbsidor med tips om it för seniorer. 

Gör som Dagny Carlsson!

- Sveriges äldsta bloggare och influencer. Ett av Dagnys mest välkända uttryck var att man inte ska ”gamla till sig”, och visst levde hon som hon lärde: Vid 99 års ålder tog hon en datorkurs som ledde till att hon startade sin blogg som hundraåring och blev folkkär. Dagny blev 109 år.

Så våga du med, it är kul och inte farligt. Det är säkert, praktiskt och barnsligt roligt. Så upptäck fördelarna. Kanske får du nya vänner på kuppen.

 

 

Har du inget BankID?

Klicka på bilden så kan du läsa om hur det fungerar och hur du får ditt eget BankID, för enkel och säker inloggning – även hos oss.

Och du, man behöver inte vara senior för att lära sig mer om vardagsnära it!