Jobba hos oss

Jobba hos Robert Dicksons stiftelse

Vill du bidra till stiftelsens utveckling och framtid? Sitter du dessutom på kunskap som du gärna vill dela med dig av är du välkommen till en arbetsplats där du får plats att växa. 

Vi tar inte bara ansvar för vår omgivning och lägger stor vikt vid det lilla extra. Det är det som hela vårt uppdrag handlar om – att ge skötsamma och arbetande människor möjlighet till ett sunt, tryggt och bra boende. 

I stiftelsens jobbar idag ett 15-tal personer

På kontoret vid Stampen finns funktioner som Förvaltning, Ekonomi, Uthyrning samt Projekt & Utveckling. Men den röst du möter först kan vara vår receptionists. Och den du ser mest av är förmodligen någon av våra bovärdar – i alla fall om du är hyresgäst –, som arbetar i och runt våra bostadsområden.

Vi jobbar alla med stort eget ansvar och formerar oss i team kring olika uppdrag för att hjälpa varandra. Här finns varken höga murar eller fina stolar. Men desto mer kunskap i en omtänksam och familjär anda där alla blir sedda. Ingen dag är den andra lik. vi går till jobbet med stolthet att få bidra till stiftelsens fortlevnad och utveckling.

Vi välkomnar intresseanmälningar

Jämlikhet, mångfald och inkludering är något vi värnar om och uppskattar. Så berätta gärna vem du är och vad du kan, så kanske vi hörs.

Lediga tjänster

 

På utbildningsdagarna i maj 2022 deltog hela personalen och besökte då bl a ett allmännyttig fastighetsbolag i Halmstad. Dessutom var Magnus Hedberg, känd som programledare för Lyxfällan i TV3, inbjuden som gästföreläsare.