Järnbrott

Bildtext saknas

Järnbrott ligger i sydvästra Göteborg, på tidigare jordbruksmark, som började bebyggas på 1950-talet med lamellhus, punkthus, radhus och villor. Här är det idag lika nära till allt – kommunikationer, all tänkbar service, shopping, innerstadsliv, havsbad och strövområden. Så det är bara att välja om du vill gå, cykla, ta buss, spårvagn eller köra själv.

118-Samlingsrum

Järnbrott

Kvarteret Källargolvet

Gnistgatan 5

Fastigheten byggdes ursprungligen av stiftelsen Frimurarhemmet för änkor och änklingar till stiftelsens medlemmar. Numera ägs fastigheten av Robert Dicksons stiftelse och är öppen för alla sökande som önskar ett lugnt och trevligt boende. Lägenheterna är små men med tillgång till stora gemensamma ytor i källarplan som bland annat inrymmer matsal, storkök, bibliotek, allrum och träningsrum. Och precis utanför huset finns hållplats för Flexlinjen.

 

Gnistgatan_Nyproduktion[1]

Gnistgatan 7

Vårt hus på Gnistgatan 7 stod klart i mars 2015. Här finns framförallt lägenheter om två rum och kök. De är alla utrustade med tvättmaskin och torktumlare samt balkong eller uteplats. I grannhuset, på Gnistgatan 5, finns stora gemensamhetslokaler som går att boka samt övernattningsrum som hyrs till en låg kostnad. Ett praktiskt och bekvämt boende. 

Bostadsfakta Rum Antal
Lägenhet 1 26
Lägenhet 2 50
Lägenhet 3 1